Over DongenIce

Stichting DongenIce komt voort uit Stichting ’t Dorp Dongen. De stichting heeft als doelstelling het (laten) plaatsen van een (mobiele) schaatsijsbaan en het exploiteren daarvan door het openstellen van de schaatsbaan voor een breed publiek.

Als Stichting DongenIce willen we peuters, kleuters, scholieren, jongeren en ouderen de mogelijkheid bieden te schaatsen in het centrum van Dongen. Tevens willen we bezoekers in alle leeftijdscategorieën laten genieten van een winters evenement.

Bezoekers, vrijwilligers en sponsoren maken DongenIce. Er werken meer dan 200 vrijwilligers samen om DongenIce tot een succes te maken. Samen bouwen we DongenIce op, zorgen drie weken lang voor schaats- en roetsjplezier en voor een gastvrij ontvangst in onze warme winterhuiskamer. En na drie weken ruimen we alles netjes op tot het jaar erop. In Dongen zijn we goed voor elkaar. Wanneer een vrijwilliger vrijwilligerstaken invult, stelt DongenIce hier een vrijwilligersvergoeding tegenover. Op deze manier kan DongenIce een deel van noodzakelijke kosten laten terugvloeien naar het verenigingsleven van Dongen en omstreken of goede doelen.

D’ice Magazine 2019 – 2020!!!

De afgelopen jaren komt jaarlijks, begin december, het magazine D’ice uit met daarin alles over het programma van DongenIce, de sponsoren en onze vrijwilligers! Bekijk hier de digitale versie van editie 13 om alvast van de sfeer van DongenIce te proeven.