Header image

Horeca bij DongenIce

Tijdens of na het schaatsen en roetsjen of één van de vele activiteiten kun je met familie en vrienden heerlijk genieten van een hapje en een drankje bij de overdekte wintertuin en in de warme winterhuiskamer. De wintertuin is bij de schaatsbaan, de winterhuiskamer kijkt eropuit.

Arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen aan met buffetten en/of hapjes. Zo stelt u zelf een mooie bedrijfs- of familieborrel of personeelsuitstapje samen. De buffetten zijn inclusief het gebruik van de schaatsbaan, schaatshuur en roetsjbaan.

Vraag aan
Horeca afbeelding DongenIce

Wintertuin

Nieuw dit jaar is onze overdekte wintertuin. Dicht bij de schaats- en roetsjbaan; ideaal om de vorderingen van de kinderen te zien onder het genot van koffie, een appeltaartje en iets te snoepen. De Wintertuin is elke dag, behalve de feestdagen en bijzondere activiteiten, open tot ongeveer 22.00 uur. Kijk op de socials voor de openingstijden van die dag.

We verwelkomen ook graag de oudere jeugd. Tijdens de Floris’Hand Curlingcompetitie blijft voor hen ook een gedeelte van de schaatsbaan open tot 22.00 uur.

Horeca afbeelding DongenIce