Header image

Menu

Kom genieten van een hapje en een drankje. We hebben verscheidene speciaal bieren waaronder ons eigen DongenIce bier. En vergeet ons D’ice shotje niet. Onze keuken is open voor de kleine en grote trek. Van een Duitse pretzel, Spirello en broodjes tot friet met snack, carpaccio salade, een sparerib schotel en, NIEUW, Wereldse frieten. Lekker!

Arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen aan met buffetten en/of hapjes. Zo stelt u zelf een mooie bedrijfs- of familieborrel of personeelsuitstapje samen. De buffetten zijn inclusief het gebruik van de schaatsbaan, schaatshuur en roetsjbaan.

Vraag aan
Horeca afbeelding DongenIce

Wintertuin

Nieuw dit jaar is onze overdekte wintertuin. Dicht bij de schaats- en roetsjbaan; ideaal om de vorderingen van de kinderen te zien onder het genot van koffie, een appeltaartje en iets te snoepen. De Wintertuin is elke dag, behalve de feestdagen en bijzondere activiteiten, open tot ongeveer 22.00 uur. Kijk op de socials voor de openingstijden van die dag.

We verwelkomen ook graag de oudere jeugd. Tijdens de Floris’Hand Curlingcompetitie blijft voor hen ook een gedeelte van de schaatsbaan open tot 22.00 uur.

Horeca afbeelding DongenIce