Vrijwilligers

Word jij ook een vrijwilliger van DongenIce?

Ja graag! Mijn rooster

Header image

Vrijwilligers

DongenIce kan niet zonder vrijwilligers!

De vrijwilligers zijn samen één van de drie pijlers van DongenIce. De andere twee pijlers zijn de sponsors en de natuurlijk onze gasten. De vrijwilligers van DongenIce zorgen ervoor dat bezoekers 23 dagen lang van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kunnen schaatsen, roetsjen en genieten in de winterhuiskamer.

Dit begint al bij de bouwploeg, die al weken voor het evenement zorgt dat het interieur weer helemaal in orde is om bezoekers te ontvangen. Deze bouwploeg verzet samen met nog een groep vrijwilligers enorm veel werk als zij binnen twee weken DongenIce laten verrijzen op het Wilhelminaplein.

Als de tent staat en de winterhuiskamer is ingericht, dan kan het evenement losbarsten. De vrijwilligers achter de kassa, de schaatsbalie, als baanwacht en bij de roetsjbaan zorgen ervoor dat jong en oud kan genieten van drie weken schaats- en roetsjplezier. De vrijwilligers in de horeca zorgen voor een lekker warm drankje of een heerlijke borrel. Zij ontvangen gastvrij de kinderfeestjes en arrangementen en doen hun uiterste best om iedereen een fantastische tijd bij DongenIce te bezorgen.

Naast deze vrijwilligers zijn er natuurlijk ook nog vrijwilligers die hand- en spandiensten verlenen, EHBO, leden van de sponsor-, programma- en communicatiecommissie, ondersteuners voor het bestuur en het bestuur.

Het is fantastisch om met elkaar DongenIce neer te zetten, want in Dongen doen we dingen samen! Wil jij ook als vrijwilliger helpen bij DongenIce, vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

  Onze vrijwilligers aan het woord

  Zonder onze enthousiaste en gastvrije vrijwilligers is er geen DongenIce. Wil je ook komen helpen, dan heten we je van harte welkom!

  DongenIce, daar wil je toch gewoon bij zijn! Het is super leuk om als vrijwilliger gasten te helpen en gelijktijdig alle gezelligheid mee te krijgen.
  Maria en Liese | Vrijwilligers schaatsbalie en baanwacht
  Ik vind DongenIce een super gezellig evenement, waar je onder de vrolijke mensen bent en waar je mensen een fijne dag kunt bezorgen. Ik ben inmiddels alweer tien jaar vrijwilliger, dus het bevalt me heel goed!
  Claudia Beerens | Vrijwilliger Horeca

  Vrijwilligers rooster DongenIce

  Bekijk je rooster door hier in te loggen.

  Vrijwilligers foto