Opening Editie 12
Info

 14 December 2018
 • Feestelijke opening met Drumfanfare Beatrix en D'ice
   
  19.00-19.15
 • Schaatsbaan
  19.00-23.00
 • JUMBO Roetsjbaan
  19.00-21.00
 • Winterhuiskamer
  19.00-00.30
 • Live muziek met CoverUp
   
  19.00-00.30

Word jij ook vrijwilliger?

DongenIce kan niet zonder vrijwilligers!

De vrijwilligers zijn samen één van de drie pijlers waarop DongenIce gestoeld is. De andere twee pijlers zijn de sponsors en de natuurlijk onze gasten. De vrijwilligers van DongenIce zorgen ervoor dat er 23 dagen lang van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geschaatst en geroetsjt kan worden. Dit begint al bij de bouwploeg die weken voordat het evenement begint aan het zagen, timmeren en verven zijn om het interieur voor DongenIce spik en span in orde te hebben. Deze bouwploeg verzet samen met nog een groep vrijwilligers enorm veel werk als zij binnen een week DongenIce laten verrijzen op het Wilhelminaplein.

Als de tent staat en het winterpaviljoen is ingericht, dan kan het evenement losbarsten. De vrijwilligers achter de kassa, de schaatsbalie, als baanwacht en bij de roetsjbaan zorgen ervoor dat jong en oud kan genieten van drie weken schaats- en roetsjplezier.De vrijwilligers in de horeca zorgen voor een lekker warm drankje of een heerlijke borrel. Zij ontvangen elk kinderfeestje en arrangement gastvrij en doen hun uiterste best om een ieder een fantastische tijd bij DongenIce te bezorgen.

Naast deze vrijwilligers zijn er natuurlijk ook nog vrijwilligers die hand-en spandiensten verlenen, leden van de sponsorcommissie, ondersteuners voor het bestuur en het bestuur.
Het is fantastisch om met elkaar DongenIce neer te zetten, want in Dongen doen we dingen SAMEN! Stuur dan een mail met je contactgegevens.

Het is een feestje om vrijwilliger te zijn!