Van den Noort nieuwe hoofdsponsor DongenIce

Terwijl heel Nederland geniet van het zomerse weer en een lekker ijsje of ijskoud drankje op het terras, worden in Dongen al plannen gesmeed voor het traditionele winterse schaats- en roetsjfestijn DongenIce. Een nieuwe hoofdsponsor heeft zich gemeld. Op vrijdag 18 juni tekenden algemeen directeur Joyce van den Noort namens afvalverwerkingsbedrijf Van den Noort en Erik Emons namens stichting DongenIce de sponsorovereenkomst.

Familiebedrijf en familie-evenement

Van den Noort is een echt Brabants familiebedrijf, opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen. Al meer dan 75 jaar is Van den Noort een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland en is uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener in de inzameling van alle mogelijke soorten afval, maar is tevens actief in de uitvoering van diverse infraprojecten.
Joyce, Cees en Babs van den Noort staan als derde generatie aan het roer van het familiebedrijf. “Wij vinden het familiegevoel heel belangrijk en zijn dan ook erg verheugd dat wij door middel van ons hoofdsponsorschap bij kunnen dragen aan het hartverwarmende Dongense familie-evenement DongenIce, waar jaarlijks vele duizenden families plezier aan beleven”, aldus Joyce van den Noort. “Zelf zijn we ook altijd trouwe bezoeker en vinden het leuk om langs te komen met de familie.”

Curling

Vanaf eind september kunnen teams zich weer inschrijven voor de curling-competitie.
Houd voor de datum en meer informatie de social media kanalen van DongenIce in de gaten.

Sponsoren en vrijwilligers gezocht

De 15de editie van DongenIce staat gepland van 17 december 2021 tot en met 9 januari 2022 op het Wilhelminaplein in Dongen. Het schaats- en roetsjevenement kan alleen bestaan dankzij de inzet van vele vrijwilligers en bijdragen van gulle sponsoren. Vorige week werden zij al bijgepraat over de nieuwe plannen die het bestuur van DongenIce heeft, zoals een grotere tent met een grotere ijsbaan en meer ruimte voor de verschillende doelgroepen van DongenIce. Ook werd al een toelichting gegeven op de voorlopige programmering, waarbij de nadruk ligt op winterse kinderactiviteiten en gezellig borrelen onder het genot van muziek in de sfeervolle winterhuiskamer.
Wil je ook dat de 15de editie van DongenIce een succes wordt en hieraan een bijdrage leveren als vrijwilliger of sponsor?
Neem dan een kijkje op www.dongenice.nl en meld je aan!