DongenIce
DongenIce2 hours ago
Ook dit jaar zijn er weer abonnementen te koop voor DongenIce. Voor 40 euro kan er tijdens de aangegeven tijden onbeperkt geschaatst en geroetsjt worden. Wil je ook een leuk cadeau van de Sint? Kijk dan op www.dongenice.nl.
DongenIce
DongenIce4 days ago
Nog op zoek naar een leuk (schoen)cadeau? Vanaf maandag 20 november zijn er weer schaatsabonnementen te koop voor DongenIce via de website! Info volgt!
DongenIce
DongenIce6 days ago
Dank aan de Rabobank en alle stemmers voor dit mooie bedrag. Hiermee kan een goede start gemaakt worden voor DongenIce 2018/2019.
DongenIce
DongenIce3 weeks ago
Ben je binnenkort jarig en wil je een super leuk feestje? Net als voorgaande jaren hebben we weer speciale arrangementen voor kinderfeestjes.

Als je je kinderfeestje viert bij DongenIce, dan hebben we een tafel voor je gereserveerd. Voor iedereen is er limonade en we zorgen voor frietjes met wat lekkers. Uiteraard kun je volop schaatsen en roetsjen.

Het arrangement is inclusief gratis gebruik van schaatsen. Mocht je bij binnenkomst ook nog wat lekkers willen, dan kan dat ook geregeld worden.

Voor een reservering of meer informatie kun je contact opnemen met horeca@dongenice.nl.
DongenIce
DongenIce3 weeks ago
De kaarten voor de WIJmetAARTS Faute Meezingparty zijn uitverkocht.

Ben je net te laat met bestellen? Niet getreurd, er komt ook nog een Hollandse Avond!

Ook deze verkoop wordt weer aangekondigd en gestart via Facebook. Blijf de DongenIce pagina van Facebook daarom goed in de gaten houden.

Wil jij op de hoogte blijven van DongenIce?

Laat dan hier je e-mailadres achter!

We'll never share your email with anyone else.
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2016 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2016 Google
Kaartgegevens ©2016 Google

Copyright © 2017 DongenIce

Design by: quintindesign.nl | Development by: webdesign.sutedjo.com